Termeni si conditii

Acest site este intretinut si administrat de SC CUMPAR CARTI SRL.

 

Contact:


Str. Constantin Daniel nr. 7, parter, camera 1, ap.1, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 021 308 17 14
E-mail: contact@cumparamcartibrasov.ro
Cod Unic de Inregistrare:  RO37839851
Nr. de ordine in Registrul Comertului: J40/10431/2017

 

Adresa de e-mail pentru raportarea incalcarii dreptului de autor sesizata pe site: dpi@cumparamcartibrasov.ro

Daca intampinati probleme, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Victor Patrichi trimitand un email la adresa conciliere@cumparamcartibrasov.ro. Veti primi un raspuns in 24-48 ore.

 

Copyright:

Intregul continut al  site-ului (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) - www.cumparamcartibrasov.ro  - este integral proprietatea SC CUMPAR CARTI SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC CUMPAR CARTI SRL a oricaror elemente enumerate se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 

Datete personale ale clientilor:

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, prenume, adresa, email, telefon.

Informatiile din formularul de contact vor fi folosite pentru a va trimite recomandari personalizate in functie de zona dumneavoastra de interes.

Prezenta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal se afla sub incidenta Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), a Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Conform acestora, S.C. CUMPAR CARTI S.R.L. are obligatia si isi asuma sarcina de a prelucra datele cu caracter personal colectate in scopuri determinate, explicite, legitime si intr-un mod legal, echitabil si transparent fata de persoanele pe care acestea le vizeaza.

Nu sunteti obligat sa furnizati aceste date.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.

Conform Regulamentului (UE) nr. 679/2016, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, avem  rugamintea  sa ne informati modificarile. Mai mult, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati expres pe una din referintele corespunzatoare: email, telefon, formularul de Solicitare legata de prelucrarea datelor cu caracter personal [.doc] sau adresa Str. Daniel Constantin, nr. 7, parter, camera 1, ap. 1, Sector 1, Bucuresti..

SC CUMPAR CARTI SRL garanteaza confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, email etc) la terte parti. Nu facem publice si nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Limitele accesului la site

Garantam utilizatorului accesul, in interes personal, pe acest site. Utilizatorii nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC CUMPAR CARTI SRL.

Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale.